Picture of Elaine

Elaine

De coach houdt het overzicht

joshua earle

Als je iemand bent met NAH, chronische (pijn)klachten of klachten als gevolg van long-COVID, heb je genoeg aan je hoofd.

Zo kan het zijn dat er van je wordt verlangd dat je weer pogingen maakt tot re-integratie op de arbeidsmarkt. Daar komt veel bij kijken. Gezien je situatie ervaar je nu belemmeringen van je eigen kunnen. Je houdt moeilijker overzicht in wat je wel en niet goed kan.

Een re-integratiecoach houdt samen met jou het overzicht. Zo wordt er met jou gekeken naar wat je allemaal te doen hebt in jouw re-integratie. Wanneer je de arts dient te bezoeken. Hoe je een nieuwe werkplanning maakt. Maar ook zal de coach gesprekken voeren namens jou met bijvoorbeeld je werkgever of het UWV. De coach is hierbij als het ware een katalysator van jouw kennen en kunnen, richting anderen. De coach houdt het overzicht.

Op deze manier houd jij meer energie over om je te richten op je re-integratie. Om met jezelf aan de slag te zijn. Zodat je kunt ondervinden waar je belemmeringen liggen en waar je kansen zijn. En ook hierin maakt de coach met jou overzichtelijk wat het meest aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over hoe de coaches van WijDoen werken, lees dan hier verder.

Deel dit bericht

Gerelateerde artikelen:

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.