Infosessie op de werkvloer

Een informatiesessie voor iedereen

Niet alleen onze cliënten lopen tegen de gevolgen van het hersenletsel, chronische pijn of na kanker aan, maar ook hun omgeving.

Voor alle betrokkenen ontstaat er een nieuwe situatie, waarbij het vaak voor de cliënt ook lastig is om uit te leggen wat er precies is veranderd. Wij merken vaak dat er op het werk een nieuwe situatie ontstaat. Hierbij is er onbekendheid, bij zowel collega’s als bij de getroffene. Dit kan voor ruis en onduidelijkheid zorgen, maar ook voor een werkomgeving die niet (meer) ideaal is voor iemand met hersenletsel, chronische pijn of na kanker.

Toegankelijk en informatief

Tijdens een informatiebijeenkomst geven wij uitleg over hersenletsel en/of de gevolgen van chronische pijn of werken na kanker. Dit kunnen wij naar wens zo persoonlijk mogelijk maken, gericht op de getroffene. Deze sessie wordt gegeven door een re-integratie coach en één van onze neuropsychologen. Wij geven inzicht in de gevolgen van NAH, chronische pijn en na kanker, en bespreken de opgemerkte veranderingen en vragen van collega’s die voorafgaand aan de bijeenkomst verzameld zijn. Hierdoor ontstaat meer bekendheid en daardoor wederzijds begrip en draagvlak omtrent de veranderde situatie.  

Inzage in het ziekteproces

Wat ons uniek maakt is dat wij het betrekken van collega’s belangrijk vinden. Hierdoor merken we dat er sneller een prettige re-integratie kan plaatsvinden. Door de heldere voorlichting over de specifieke veranderingen, de inzichten in het ziekteproces en wat dit concreet betekent in de werksituatie, is onze ervaring dat vragen worden beantwoord. Hiermee wordt ruis verminderd dat zorgt voor een betere werksfeer met wederzijds respect.

Boek eenvoudig een terugbelafspraak

of

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.