Infosessie voor zorgprofessionals en betrokkenen

Een informatiesessie voor zorgprofessionals

WijDoen biedt een bijeenkomst aan voor zorgprofessionals en partijen die betrokken zijn bij de doelgroep niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronische (pijn) klachten, en kanker.

De onderwerpen worden individueel (d.w.z. een losse bijeenkomst per doelgroep) aangeboden, waarbij er door één van onze neuropsychologen besproken wordt wat de ziekte/aandoening inhoudt, welke gevolgen hierdoor ontstaan, en hoe het zorgtraject en proces van re-integreren voor deze mensen eruit ziet. Daarnaast vertelt een ervaringsdeskundige zijn/haar eigen verhaal, en bespreekt één van onze re-integratiecoaches hoe een re-integratietraject er optimaal uitziet om een duurzaam effect te bereiken voor deze doelgroepen.

Tot slot gaan wij graag in gesprek met de toehoorders; alle vragen zijn welkom. Op deze manier kunnen wij bespreken waar de moeilijkheden en verbeterpunten binnen de re-integratie liggen.

 

 

"De bijeenkomst is zeer de moeite waard en geeft inzicht in het contact met mensen met NAH."

Duur en kosten:

Duur: 60 min (incl. nabespreking), echter naar wens korter/langer

Kosten: geen

“NAH is een zeer interessant onderwerp waarbij WijDoen het begrip en de impact van NAH in het dagelijks leven nader heeft uitgewerkt. Voor elke arbeidsdeskundige of anderen werkzaam binnen het sociale domein een must. Verhelderend. De onzichtbare belemmeringen zijn zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. “

Inzage in het ziekteproces

Wat ons uniek maakt is dat wij het belangrijk vinden om meer erkenning en begrip te creëren voor de blijvende gevolgen van onze cliënten. Door de heldere voorlichting over de specifieke veranderingen, de inzichten in het ziekteproces en wat dit concreet betekent in de werksituatie, is onze ervaring dat vragen worden beantwoord. Zo kunnen we samen de verbinding aangaan, en door middel van samenwerken de re-integratie zo optimaal mogelijk laten verlopen. 

Wij staan altijd open voor (laagdrempelig) contact.

Loop jij ergens tegen aan? Contact ons. 

Boek eenvoudig een terugbelafspraak

of

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.