Presentaties voor het UWV weer van start

Vandaag is er door WijDoen wederom een presentatie gegeven aan een groep collega’s van het UWV Alkmaar, Haarlem en Enschede. Het was de kick-off van een reeks presentaties die we doen specifiek voor collegas van het UWV. Het doel is de betekenis en gevolgen van NAH toe te lichten, en hoe getroffenen weer kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt.

Elaine, neuropsycholoog bij WijDoen, vertelde over NAH en wat er kan gebeuren in het brein. Ervaringsdeskundige Inge liep jaren terug een hersenschudding op en heeft nog altijd last van de gevolgen. Zij probeerde in haar eentje allerlei therapieën maar werd niet gezien of gehoord in haar klachten. Uiteindelijk is ze naar Amerika gegaan om een therapie te proberen waarmee ze nu stap voor stap wel wat vooruitkomt. Zij heeft veel verdriet gevoeld rondom het onbegrip van haar NAH en volgt sinds begin 2021 een re-integratie traject bij WijDoen. Merijn Roubroeks is haar re-integratiecoach en vertelde hoe te re-integreren met NAH.

De presentatie is goed ontvangen, er was bewustwording en veel interactie over beter passende re-integratie voor deze doelgroepen. En dat is waar WijDoen naar streeft: samen de verbinding opzoeken.

Wil je als (zorg)professional aanwezig zijn bij een van onze presentaties? Mail dan naar info@wij-doen.com.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.