Opnieuw presentatie arbeidsdeskundigen UWV

Vandaag is er door WijDoen voor de tweede maal een presentatie gegeven aan een groep arbeidsdeskundigen van het UWV. Het doel was de betekenis en gevolgen van NAH toe te lichten, en hoe getroffenen weer kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt.

Elaine van Leijenhorst, neuropsycholoog bij WijDoen, vertelde over NAH en wat er kan gebeuren in het brein. Ervaringsdeskundige Inge Woutersen liep jaren terug een hersenschudding op en heeft nog altijd last van de gevolgen. Zij probeerde in haar eentje allerlei therapieën maar werd niet gezien of gehoord in haar klachten. Uiteindelijk is ze naar Amerika gegaan om een therapie te proberen waarmee ze nu stap voor stap wel wat vooruitkomt. Zij heeft veel verdriet gevoeld rondom het onbegrip van haar NAH en is inmiddels gestart met re-integratie bij WijDoen. Merijn Roubroeks is haar re-integratiecoach en presenteerde hoe te re-integreren met NAH.

De presentatie is goed ontvangen, er was interactie en er is weer veel losgemaakt bij de arbeidsdeskundigen. En dat is waar WijDoen naar streeft: samen de verbinding opzoeken, want re-integreren doe je samen.

Wil je als (zorg)professional ook aanwezig zijn bij een van onze presentaties? Mail dan naar info@wij-doen.com

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.