WijDoen presenteert voor Allianz

Deze week zijn er door WijDoen weer twee waardevolle presentaties gegeven. 


 

Allianz 

Wij werden door Allianz uitgenodigd om uitleg te geven over re-integratie voor mensen met letselschade. Hierin vertelde wij wat de gevolgen van letselschade kunnen zijn en wat het belang is van (goede) re-integratiebegeleiding. Ongeacht het type letsel, zien wij vaak een combinatie van fysieke en mentale problemen. Voor ons is het belangrijk om de situatie (zoals het functioneren, de werksituatie, maar ook privé situatie) zo goed mogelijk in kaart te brengen, om vervolgens de juiste ondersteuning te kunnen bieden aan de cliënt. Wij werken er samen aan dat iemand weer grip op zijn leven krijgt, zelfvertrouwen en zelfkennis heeft, en weer zingeving ervaart.

Bedankt Joep Hoefnagels, Yvonne van Wijmeren, en de andere aanwezigen! Wat een fijne manier om samen te werken.

 


UWV

Naast de presentatie voor Allianz presenteerde wij deze week ook weer voor het UWV. Neuropsycholoog Aritha van der Stouw, re-integratiecoach Falko Gijzen, en ervaringsdeskundige Inge Woutersen hebben een presentatie gegeven over de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en wat er nodig is voor goede re-integratie voor mensen met NAH. Inge vertelt over haar verhaal van re-integreren, wat gelijk duidelijk maakt wat haar hielp, maar ook wat haar obstakels waren. Achteraf kwam een mooi gesprek los met de arbeidsdeskundigen en de adviseurs intensieve dienstverlening.

Ook jullie weer bedankt voor deze mogelijkheid!

 

 

Twee presentaties die bijdragen aan begrip en erkenning voor onze cliënten, en een goede samenwerking met betrokken partijen. Hier staan wij voor, want re-integreren doe je samen!

 


 

Heb jij ook interesse in een presentatie over de meerwaarde van re-integratiebegeleiding of over de re-integratie met NAH, na/bij kanker, Long-Covid, of chronische (pijn) klachten?

kijk op:

https://wij-doen.com/infosessie-zorgprofessionals/

 

Werk je bij het UWV en wil je ook graag bij onze presentaties over NAH aanwezig zijn?

Kijk op:

https://wij-doen.com/uwv/

 

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.