WijDoen zoekt stagiair Marketing en Communicatie

Ben jij op zoek naar een stageplek waar jij zelf veel inbreng hebt, je marketing en communicatie skills mag laten zien en met ons nadenkt over een content- en social mediastrategie? En, ben je nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en hoe je mensen in de juiste richting laat bewegen? Dan ben jij misschien wel de stagiair(e) die wij nu zoeken. Lees snel verder en laat je inspireren!

Over WijDoen

WijDoen is een groeiend bedrijf gespecialiseerd in re-integratie na niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Naast NAH is WijDoen ervaren met re-integratie bij chronische (pijn)klachten (zoals restklachten na kanker). Ons werkveld strekt zich uit van de Randstad tot Oost-Nederland.

Bij WijDoen nemen we extra ruimte om de juiste tijd en aandacht aan een cliënt te besteden. WijDoen groeit en we hebben behoefte aan meer zichtbaarheid. Zo hebben we onze website gerestyled, zijn we actief op social media, verzorgen we informatiesessies en hebben we een eigen magazine en podcast.

Wat houdt jouw stage in?

Bij WijDoen ga je je bezighouden met de marketing en communicatie rondom de activiteiten van WijDoen. Zo ben je een zeer gedreven Insta-fan, ken je Facebook op je duimpje en red je je professioneel op LinkedIn.

De hoofdopdracht van je stage is het maken van een social mediastrategie en het uitvoeren daarvan. Je krijgt de vrijheid om te werken waar je wilt, ons team is mobiel en flexibel. Je werkt ook samen aan het magazine met een aantal collega’s, met wie je de invulling doet. Jij weet dit als geen ander op een passende manier in beeld te brengen en krijgt een stagebegeleider toegewezen.

Dus ben jij:

  • Een zelfstarter
  • Een schrijver die een uitdaging ziet in het vinden van de juiste woorden voor de context
  • Iemand met kennis van de meest relevante social mediakanalen
  • Fan van website content produceren/blogs bedenken en schrijven
  • Geïnteresseerd/affiniteit met onze doelgroepen;
  • Een mensen-mens;
  • Maatschappelijk betrokken/sociaal engaged;

Reageer dan snel!

De arbeidsvoorwaarden

De stagevergoeding is €300,- per maand. Je werkdagen zijn in overleg met elkaar, idem de uren. Je kunt vanuit huis werken of op andere flexplekken in Nederland.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief, of filmpje of anderszins, zo spoedig mogelijk, naar info@wij-doen.com  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingmar Rooij via email info@wij-doen.com of telefonisch via 085-0609016.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.