Re-integratie specialist voor mensen met stress en burn-out

Je hebt zelf stress, bent overspannen, of hebt een burn-out

Als je geconfronteerd wordt met stress, uitval door overspannenheid of een burn-out, dan kun je overrompeld worden door wat er allemaal op je af komt

Werk komt stil te staan, je gezin/het gezinsleven waar je niet meer de aandacht kan geven die je zou willen, je sociale contacten staan on-hold, familie, je kunt niet meer voldoen aan je mantelzorgtaken, je hebt nergens energie voor. Op dat moment lijkt er geen zicht op hoe je hier mee om moet gaan.

Vragen die je bezig kunnen houden: hoe kom ik hieruit? Hoe ga ik hiermee om? Hoe lang gaat dit duren? Alsnog kun je je zorgen maken om werk en of iemand jouw werk kan oppakken. Kan ik dit werk nog wel doen? Kom ik überhaupt nog wel terug in werk? Ga ik financieel rondkomen?

Allemaal vragen waar je met stress, klachten van overspannenheid of een burn-out mee bezig houdt. WijDoen is een re-integratiebureau die zich richt op de re-integratiebegeleiding bij stress, overspannenheid en burn-out.

Unieke aanpak

Vaak is de eerste stap bij overspannenheid en burn-out een afspraak bij de huisarts, met mogelijk direct een verwijzing naar een psycholoog. De brug naar werk vereist vaak specifieke begeleiding. Naast onze ervaren re-integratiecoaches werken wij daarom ook nauw samen met onze (neuro)psychologen. De rol van de (neuro)psycholoog is de psychosociale begeleiding te integreren met praktische begeleiding. Als ook om snel inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaak van klachten waardoor we ook mogelijk advies kunnen geven welke begeleiding passend is. Zowel binnen als buiten WijDoen.

Communicatie met jouw werkgever

Dit zijn onderwerpen die je niet met je werkgever wilt bespreken, waardoor de communicatie met de werkgever lastig kan zijn. Onze rol is dan ook om een vertaalslag te maken tussen jouw eigen proces en de verplichtingen vanuit je werkgever, zoals de Wet verbetering Poortwachter.

Bestendig voor de toekomst

Daarnaast willen wij je niet alleen nu met energie terug laten keren in de maatschappij, maar ook bestendig maken voor de toekomst. Met name bij burn-out kunnen diepgewortelde patronen ook in de toekomst ervoor zorgen dat je soms weer geconfronteerd wordt met meer stress dan je aankan.

Informatie voor werkgevers

Bent u werkgever en heeft u te maken met een medewerker met overspannenheid, stress en/of burn-out?

Informatie voor artsen

Bent u een arts en heeft u te maken met een patiënt met overspannenheid, stress en/of burn-out?

Informatie voor cliënten

Bent u zelf iemand die te maken met overspannenheid, stress en/of burn-out?

“Het is niet alleen de zakelijke kant die ze benadrukken maar juist ook het menselijk aspect en het verhaal achter de aandoening”

Richard Tangeman

Cliënt

Maak kennis met WijDoen

Boek eenvoudig een terugbelafspraak

of

Wij zijn actief door vrijwel heel Nederland

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.