Het team

Het team van WijDoen

Ons team bestaat uit professionals met passie die geloven in wat ze doen. Wij vinden het tonen van initiatief, laagdrempeligheid en daadkracht belangrijk. Ontmoet onze collega’s:

Paulien Sloots

Re-integratiecoach

“Het beste uit jezelf halen, ondanks een zware last die je meedraagt, dat is wat ik bijzonder vind om te mogen ervaren bij mensen. Voor mij spelen positiviteit, humor en reflectievermogen een essentiële rol tijdens het coachen. Wanneer je in beweging wilt komen, moet je leren kijken naar jezelf en dat wil ik graag samen met je doen vanuit een basis van respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen.”

Aritha van der Stouw

Neuropsycholoog

“Mijn doel als neuropsycholoog is om zicht te krijgen op hoe je hersenen, je gevoelens, je denken en je gedrag een rol spelen in je huidige situatie. Ik denk mee over praktische oplossingen die voor jou werken. Een goede samenwerking staat centraal!”

foto Benjamin

Benjamin de Graaff

Neuropsycholoog

“Als neuropsycholoog zet ik mijn kennis in om samen met jou de gevolgen van je hersenletsel te leren begrijpen. Bij deze gevolgen komt vaak een rouwproces om de hoek kijken. Ik ga met jou in gesprek hoe jij met momenten omgaat waarop jij je niet langer “jezelf” voelt. Samen bedenken we hoe dit alles zich vertaalt naar een bij jou passend coachtraject.”

Roelien van der Veen

Re-integratiecoach

“Mijn naam is Roelien van der Veen en ik heb ervaren hoe het is als je leven plotseling enorm verandert. Daarom vind ik het een voorrecht om mensen te mogen ondersteunen tijdens een lastige periode in hun leven. Graag kijk ik samen met jou naar wat er nog wel kan en waar je blij van wordt. Met oog voor een goede balans werk en privé. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor het omgaan met jouw veranderde persoonlijke leven.”

Elaine van Leijenhorst

Neuropsycholoog

“Erkenning en inzicht geven in de gevolgen van NAH zorgt in mijn beleving al voor meer rust en overzicht. Ik hoop samen met jou helder te krijgen wat jouw functioneren op dit moment is, om vervolgens te kijken hoe jouw thuis- en werk situatie zo ingericht kan worden om zo min mogelijk last te ervaren van de beperkingen. Jouw eigen beleving staat centraal als startpunt, waarbij mijn kennis en expertise je kan helpen met de richting en invulling van het coachtraject.”

Inge Janssens

Inge Janssens

Re-integratiecoach

“Met aandacht voor jou en jouw specifieke situatie ga ik graag de uitdaging aan om samen op zoek te gaan naar mogelijkheden. Ieder mens is uniek, elke uitdaging is uniek en daarmee ook het proces. Eerst kijken wij naar waar jij op dit moment staat in je leven en wat je nodig hebt. En dan gaandeweg gaan wij onderzoeken wat je kan en wil op het gebied van werk. Waarbij het belangrijk is dat dit werk bijdraagt aan het creëren en/of behouden van een gezonde (energie)balans. Je verdient het om een leven te hebben dat in balans is en tegelijkertijd voldoening geeft.”

ilona foto

Ilona van Koetsveld

Re-integratiecoach

“Als je leven op wat voor manier dan ook verandert, kan je in een proces komen van vallen en opstaan. Ik verwonder mij elke keer weer hoe cliënten uiteindelijk door (herpakte) eigen kracht en (nieuwe) inzichten grip pakken op hun veranderende leven. Ik vind het een voorrecht om iemand hierin te mogen steunen en op weg te helpen. Ik kijk naar jou als unieke persoon. Jouw proces staat voor mij centraal. Samen staan we stil op de weg die je al afgelegd hebt. Ik sta naast je in jouw geloof en keuze binnen de gezonde mogelijkheden waar jij naartoe kan en ik begeleid je in de ontwikkeling waar je wilt zijn. Mijn coachende en persoonlijke lens is er een van authenticiteit, oprechtheid, sensitiviteit, nieuwsgierigheid en empathie. Ik integreer mijn kennis als (verzuim)coach, werkvermogenspecialist en ervaringsdeskundige om jou te begeleiden.”

Ingmar Rooij

Eigenaar/Management

“In mijn carrière is het ontwikkelen en laten ondernemen van mensen de rode draad. Daarom is de veranderende omgeving in de Zorg & Welzijn sector mij op het lijf geschreven. Het leveren van zorg op maat staat bij mij op nummer 1!”

Meer over WijDoen

Hoewijwerken2_bijWijDoen

Hoe wij werken

Leer meer over hoe we werken

Samenwerkingen met andere organisaties

Samenwerkingen

Lees over met wie we samenwerken

koppel knuffelt elkaar

Ons kloppend hart

Ontdek waar wij voor staan