Het team

Het team van WijDoen

Ons team bestaat uit professionals met passie die geloven in wat ze doen. Wij vinden het tonen van initiatief, laagdrempeligheid en daadkracht belangrijk. Ontmoet onze collega’s:

Gina Kroonstuiver

Re-integratiecoach

“Ik ben Gina Kroonstuiver en sinds 2004 werkzaam als consulent re-integratie. Vertrouwen en respect vormen de basis voor de relatie die ik heb met mijn klanten. Samen met mijn klant zet ik mij in voor het vinden van een passende werkplek. Een plek op maat waar mijn klant zich veilig voelt en zijn/haar kwaliteiten in kan zetten. Ieder traject is voor mij weer een uitdaging. Ik ga deze uitdaging graag met je aan en hoop je spoedig te ontmoeten.”

Merijn Roubroeks

Re-integratiecoach/Social media

“Je weet misschien nog niet helemaal hoe je op weg gaat om weer daar te komen waar jij wilt zijn. Zodat je met een visie en een missie kunt werken aan jezelf. Ik begeleid jou in jouw proces zodat je weer grip krijgt op je persoonlijke situatie. Jouw kennis, houding en gedrag onderzoeken we samen en we staan stil bij alles wat jij nodig hebt om de ontwikkeling door te maken waar je zelf voor kiest.”

Aritha van der Stouw

Neuropsycholoog

“Mijn doel als neuropsycholoog is om zicht te krijgen op hoe je hersenen, je gevoelens, je denken en je gedrag een rol spelen in je huidige situatie. Ik denk mee over praktische oplossingen die voor jou werken. Een goede samenwerking staat centraal!”

Karin Folkersma

Re-integratiecoach/Support

“Voor iedereen is het verwerken en omgaan met de veranderde situatie anders. Om daarbij aan te sluiten vormt voor mij de basis om samen te werken. Met jou kijk ik naar de mogelijkheden die er nog zijn of welke opnieuw gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast mag er aandacht zijn voor het verlies wat je geleden hebt. Ik ondersteun je graag in het vinden van een nieuwe balans.”

Roelien van der Veen

Re-integratiecoach

“Mijn naam is Roelien van der Veen en ik heb ervaren hoe het is als je leven plotseling enorm verandert. Daarom vind ik het een voorrecht om mensen te mogen ondersteunen tijdens een lastige periode in hun leven. Graag kijk ik samen met jou naar wat er nog wel kan en waar je blij van wordt. Met oog voor een goede balans werk en privé. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor het omgaan met jouw veranderde persoonlijke leven.”

Elaine van Leijenhorst

Neuropsycholoog

“Erkenning en inzicht geven in de gevolgen van NAH zorgt in mijn beleving al voor meer rust en overzicht. Ik hoop samen met jou helder te krijgen wat jouw functioneren op dit moment is, om vervolgens te kijken hoe jouw thuis- en werk situatie zo ingericht kan worden om zo min mogelijk last te ervaren van de beperkingen. Ongeacht de oorzaak worden je klachten serieus genomen. Jouw eigen beleving staat centraal als startpunt, waarbij mijn kennis en expertise je kan helpen met de richting en invulling van het coachtraject.”

Falko Gijzen

Re-integratiecoach/ Procesverbeteraar

“Wát voor begeleiding je ook wenst of nodig hebt, je verdient de beste begeleiding. Ik streef ernaar om jou die te bieden. Vanuit mijn integratieve opleidingsachtergrond ben jij een uniek mens bestaande uit cognitieve, gedragsmatige, emotionele, lichamelijke, en sociale factoren en voor al deze factoren is aandacht in de begeleiding. Waar een wil is, is een weg. Als jij de wil hebt, begeleid ik je op weg.”

Paulien Sloots

Re-integratiecoach

“Het beste uit jezelf halen, ondanks een zware last die je meedraagt, dat is wat ik bijzonder vind om te mogen ervaren bij mensen. Voor mij spelen positiviteit, humor en reflectievermogen een essentiële rol tijdens het coachen. Wanneer je in beweging wilt komen, moet je leren kijken naar jezelf en dat wil ik graag samen met je doen vanuit een basis van respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen.”

Ingmar Rooij

Eigenaar/Management

“In mijn carrière is het ontwikkelen en laten ondernemen van mensen de rode draad. Daarom is de veranderende omgeving in de Zorg & Welzijn sector mij op het lijf geschreven. Het leveren van zorg op maat staat bij mij op nummer 1!”

Meer over WijDoen

Hoewijwerken2_bijWijDoen

Hoe wij werken

Leer meer over hoe we werken

Samenwerkingen met andere organisaties

Samenwerkingen

Lees over met wie we samenwerken

koppel knuffelt elkaar

Ons kloppend hart

Ontdek waar wij voor staan