Het team

Het team van WijDoen

Ons team bestaat uit professionals met passie die geloven in wat ze doen. Wij vinden het tonen van initiatief, laagdrempeligheid en daadkracht belangrijk. Ontmoet onze collega’s:

Paulien Sloots

Re-integratiecoach

“Het beste uit jezelf halen, ondanks een zware last die je meedraagt, dat is wat ik bijzonder vind om te mogen ervaren bij mensen. Voor mij spelen positiviteit, humor en reflectievermogen een essentiële rol tijdens het coachen. Wanneer je in beweging wilt komen, moet je leren kijken naar jezelf en dat wil ik graag samen met je doen vanuit een basis van respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen.”

Roelien van der Veen

Re-integratiecoach

“Mijn naam is Roelien van der Veen en ik heb ervaren hoe het is als je leven plotseling enorm verandert. Daarom vind ik het een voorrecht om mensen te mogen ondersteunen tijdens een lastige periode in hun leven. Graag kijk ik samen met jou naar wat er nog wel kan en waar je blij van wordt. Met oog voor een goede balans werk en privé. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor het omgaan met jouw veranderde persoonlijke leven.”

Aritha van der Stouw

Neuropsycholoog

“Mijn doel als neuropsycholoog is om zicht te krijgen op hoe je hersenen, je gevoelens, je denken en je gedrag een rol spelen in je huidige situatie. Ik denk mee over praktische oplossingen die voor jou werken. Een goede samenwerking staat centraal!”

Elaine van Leijenhorst

Neuropsycholoog

“Erkenning en inzicht geven in de gevolgen van NAH zorgt in mijn beleving al voor meer rust en overzicht. Ik hoop samen met jou helder te krijgen wat jouw functioneren op dit moment is, om vervolgens te kijken hoe jouw thuis- en werk situatie zo ingericht kan worden om zo min mogelijk last te ervaren van de beperkingen. Jouw eigen beleving staat centraal als startpunt, waarbij mijn kennis en expertise je kan helpen met de richting en invulling van het coachtraject.”

ilona foto

Ilona van Koetsveld

Re-integratiecoach

“Als je leven op wat voor manier dan ook verandert, kan je in een proces komen van vallen en opstaan. Ik verwonder mij elke keer weer hoe cliënten uiteindelijk door (herpakte) eigen kracht en (nieuwe) inzichten grip pakken op hun veranderende leven. Ik vind het een voorrecht om iemand hierin te mogen steunen en op weg te helpen. Ik kijk naar jou als unieke persoon. Jouw proces staat voor mij centraal. Samen staan we stil op de weg die je al afgelegd hebt. Ik sta naast je in jouw geloof en keuze binnen de gezonde mogelijkheden waar jij naartoe kan en ik begeleid je in de ontwikkeling waar je wilt zijn. Mijn coachende en persoonlijke lens is er een van authenticiteit, oprechtheid, sensitiviteit, nieuwsgierigheid en empathie. Ik integreer mijn kennis als (verzuim)coach, werkvermogenspecialist en ervaringsdeskundige om jou te begeleiden.”

Francois 2

François la Rivière

Re-integratiecoach

“Vanuit mijn achtergrond bouw ik graag aan nieuwe perspectieven. In mijn rol als re-integratiecoach ondersteun ik je bij jouw persoonlijke weg naar een nieuwe horizon. Een horizon waar je energie van krijgt en onderweg leert afscheid nemen van oude energievreters. Met mildheid voor jezelf, praktische handvaten en relativerende humor gaan we gelijk werken aan een gezonde energiebalans. En leer je daarin snoeien, groeien en bloeien als basis voor een leven dat voldoening geeft.”  

foto Benjamin

Benjamin de Graaff

Neuropsycholoog

“Als neuropsycholoog zet ik mijn kennis in om samen met jou de gevolgen van je hersenletsel te leren begrijpen. Bij deze gevolgen komt vaak een rouwproces om de hoek kijken. Ik ga met jou in gesprek hoe jij met momenten omgaat waarop jij je niet langer “jezelf” voelt. Samen bedenken we hoe dit alles zich vertaalt naar een bij jou passend coachtraject.”

Stijnie

Stijnie Mulder

Re-integratiecoach

“Het inspireert mij ontzettend hoe veerkrachtig we als mens zijn. Helemaal als het leven zo veranderd is. In de  samenwerking met jou is het voor mij belangrijk dat er aandacht is voor wie jij bent en wat het veranderde leven voor jou betekend! Daarnaast wil ik met jou de mogelijkheden ontdekken die er zeker nog zijn! Zoeken naar een nieuwe balans in je leven. Erkenning en begrip voor jouw situatie is belangrijk in m’n werk als reïntegratiecoach.

Ik zie jou als uniek persoon en wil ondanks de veranderingen in je leven (opnieuw) ontdekken dat je van waarde bent.”

Ingmar Rooij

Eigenaar/ Management/
Re-integratie coach

“In mijn carrière is het ontwikkelen en laten ondernemen van mensen de rode draad. Daarom is de veranderende omgeving in de Zorg & Welzijn sector mij op het lijf geschreven. Het leveren van zorg op maat staat bij mij op nummer 1!”

Meer over WijDoen

Hoewijwerken2_bijWijDoen

Hoe wij werken

Leer meer over hoe we werken

Samenwerkingen met andere organisaties

Samenwerkingen

Lees over met wie we samenwerken

koppel knuffelt elkaar

Ons kloppend hart

Ontdek waar wij voor staan

Wij zijn benieuwd wie onze site bezoekt

Volledig anoniem, helpt u ons hier ontzettend mee. Alvast onze dank.